Kérdezz tőlünk bármit

Termékkel kapcsolatos

A kéz helytelen tartása rövid időn belül zsibbadáshoz, fáradsághoz vezet, ha viszont beállítjuk a kényelmes helyzetet a laptop tartóval, akkor ez nagyban javít a konfortérzetünkön. A fejünkek sokkal kisebb szögben kell mozdítanunk, hogy a billentyűzetet, vagy a képernyők lássuk.

A laptop, a tablet, mobiltelefon rendkívül bonyolult elektronikát tartalmaz, mely nagyon szűk helyre van bezsúfolva. A legnagyobb kihívás a megfelelő hűtés. Ha ezt a tényt figyelmen kívül hagyjuk, akkor komoly meglepetések érhetnek bennünket. Lelassul esetleg lefagy az eszköz, az élettartama rohamosan csökken. A egyik legnagyobb problémát az ágyban való használat. Gondoljunk csak bele, beletesszük a finom puha paplanba a laptopot, természetesen nekünk így kényelmes, de a számítógép szenved a hűtése “0”. Többek között ezen segít 100%-ban a laptop tartó állvány.

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

990 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 10.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes!

Igen, a TopCucc.hu webáruházban lévő összes termékre 10 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a info@topcucc.hu e-mail címre.

Legnépszerűbb termékeink